DVH Logo Wit

Proeflocaal DiVers

Een lunchroom

Project

Informatie

De klant

Proeflocaal DiVers is een van de gezelligste lunchrooms van Roosendaal. Buiten lunchtijd om kan je hier ook koffie drinken en op vrijdag avond heerlijk dineren.

Het doel

Proeflocaal DiVers had een erg verouderde website. De klant gaf aan het erg gaaf te vinden als alle menukaarten mooi neergezet zouden worden en als klanten direct konden reserveren. Met deze gedachte is ons team hard aan de slag gegaan!

Project

Resultaat

Na meerdere heerlijke lunches hebben we dit project met succes afgerond. De klant (en ons team) zijn erg tevreden met het resultaat. Nu kunnen klanten gemakkelijk het menu zien én reserveren via de website

Menukaart

Op de afbeelding ziet u een voorbeeld hoe wij de menukaart hebben neergezet in de huisstyle van DiVers. Onder de menukaart staan 3 (door klanten gekozen) uitgelichte gerechten om zo klanten te kunnen helpen met kiezen tussen al deze heerlijke gerechten.

Sfeerimpressie

Op de homepage hebben wij een sfeerimpressie gemaakt om zo de bezoekers van de website een beeld te kunnen geven van de gezellige sfeer en heerlijke gerechten bij DiVers.

DVH