DVH Logo Wit

Over ons team

Wij staan altijd voor je klaar
Korte introductie

DVH-webdevelopment is een bedrijf dat door twee jonge ondernemers is opgericht en in de loop der jaren is ontwikkeld tot een succes. Wij zijn een webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, designen en onderhouden van professionele en succesvolle websites. 

Grote resultaten behalen

Dat kan met onze pakketten

Bij DVH leveren wij verschillende diensten. Zoals onder andere het volledig designen & realiseren van een website of webshop, maar ook het optimaliseren van de SEO of jouw website up-to-date houden! Weet u niet goed welk pakket het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder!

Basis

Voor kleine bedrijven die een goede & snelle website willen

Geavanceerd

Voor bedrijven die dé perfecte website met alles erop en eraan
multiple-layers

Expert

Een site geheel op maat en veel
uitgebreide opties

100% tevredenheids garantie

Uw nieuwe website helemaal naar uw smaak

Bij DVH vinden wij de wens van de klant het allerbelangrijkste, wij doen er dan ook alles aan om deze wens tot in de puntjes te verwerkelijken. Om dit te doen krijgt de klant revisies aan de website tot de website he-le-maal perfect is.
Onze klantenservice is 365 dagen per jaar bereikbaar om onze klanten te helpen!
Maak kennis met ons

❝ Klantgericht, klantvriendelijk en meedenkend zijn, dat is wat ik belangrijk vind binnen ons bedrijf. Wij doen er alles voor om deze woorden na te komen, zo zijn wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.❞

Luc Thyssen - Oprichter DVH

❝ Ons team bestaat uit jonge creatieve denkers en doeners die niet vóór u werken, maar met u samenwerken. Samen met onze klant werken wij naar een uitstekend resultaat. De online wereld ontwikkeld zich snel en wij helpen u daar op in te spelen. ❞

Jochen van den Bogart - Oprichter DVH

Voorgaande projecten

Een greep uit onze klanten

DVH