DVH Logo Wit

Bekijk onze mogelijkheden

Kies een pakket dat bij u past!

Basis website

Het basis pakket is perfect voor beginnende ondernemers die ook bereikbaar willen zijn via het internet. Wij zorgen er voor dat je met deze online marketing strategie één stap voor je concurrenten ligt!

Basis website

Geavanceerde website

Het geavanceerde pakket is perfect voor bedrijven die dé perfecte website willen, dit pakket bevat onder andere extra snelle laadtijd, uitgebreide formulieren, transities en nog veel meer.

Geavanceerde website

Expert website

Het expert pakket is hét pakket voor bedrijven die alles uit handen willen geven. Alles is mogelijk! Wij maken de website geheel op maat en precies volgens uw wensen. De website wordt ook volledig naar uw huisstijl ingericht.

Expert website

Webshop

Het webshop pakket is dé manier om een succesvolle webshop te starten. Wij zorgen er voor dat uw jouw bezoekers om worden gezet in klanten! Een goede webshop beïnvloed het kijk en klikgedrag van de bezoekers.

Webshop

Hosting

Onze snelle hosting service is de perfecte service om te bieden aan uw klanten! Wij zorgen er namelijk voor dat uw website super snel is! Dit zorgt er voor dat de bezoekers of potentiële klanten niet afhaken.

Hosting service

Servicepakket

Het servicepakket is hét pakket die alles bevat. Wilt u naast het hosten van uw website ook onderhoud laten uitvoeren? Dan is dit pakket ideaal voor u!

Servicepakket
Voorgaande projecten

Een greep uit onze klanten

100% tevredenheids garantie

Uw nieuwe website helemaal naar uw smaak

Bij DVH vinden wij de wens van de klant het allerbelangrijkste, wij doen er dan ook alles aan om deze wens tot in de puntjes te verwerkelijken. Om dit te doen krijgt de klant revisies aan de website tot de website he-le-maal perfect is.
Onze klantenservice is 365 dagen per jaar bereikbaar om onze klanten te helpen!

Een snelle website

Een must voor online succes!

Een website die langzaam laadt zorgt voor irritatie. En teveel irritatie zorgt voor een slechte user experience. De eerste kennismaking met jouw bedrijf of merk kan dan direct voor een mindere indruk zorgen. En wellicht erger. Het kan betekenen dat de bezoeker zijn of haar geduld verliest en definitief afhaakt. Wij bieden een snelle hosting service aan zodat de klanten een optimale ervaring hebben met jouw bedrijf of merk.

Hosting

Een snelle hosting service is erg belangrijk en zorgt voor optimale ervaring

SSL Certificaat

Het nieuwste SSL certificaat is belangrijk voor de beste beveiliging van jouw website

Updates & Back-ups

Door jouw website te laten updaten zorg je voor een optimaal resultaat

DVH