DVH Logo Wit

Geavanceerd website

Hier begint jouw online succes

Geavanceerd pakket

Vanaf  €699,-

Het geavanceerde pakket is perfect voor bedrijven die dé perfecte website willen, dit pakket bevat onder andere extra snelle laadtijd, uitgebreide formulieren, transities en nog veel meer.

De website designen wij volledig in uw eigen huisstijl en zorgen er voor dat project zo snel mogelijk afgerond word tegen een scherpe prijs!

Het geavanceerde pakket is perfect voor bedrijven & merken

Ons geavanceerde pakket is een uitgebreid pakket met veel opties en mogelijkheden voor een goede website. 

Ons service pakket

Combineer nu uw website met ons serviceparket om het maximale uit uw website te halen. Als u ook voor ons servicepakket kiest krijgt u supersnelle hosting, het nieuwste beveiligingscertificaat, wekelijks onderhoud en meer!

Combineer nu uw website met ons service pakket!

Hosting

Host uw website nu op onze snelle server en maak gebruik van diverse diensten.

SSL certificaat

Wij geven u een gratis SSL certificaat om uw website beter beveiligd te houden als u gebruikt maakt van onze hosting service.

Onderhoud

Het onderhouden van uw website is een van de belangrijkste dingen. Dit neemt veel tijd in beslag, wij nemen deze zorgen graag uit uw handen.

Onze werkwijze

Alle zorgen uit jouw handen!

Stap 1: Voorbereiden

Een goed begin is het halve werk! Samen bespreken we grof wat er op de website moet komen en gaan we samen de benodigdheden verzamelen.

Stap 2: Designen

Met de aangeleverde content gaan wij aan de slag om voor u een website te maken. 

Stap 3: Afronden

Zodra u helemaal tevreden bent met het eind resultaat zorgen wij ervoor dat de website online komt te staan.

Aanbevolen pakketten

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend!

Expert pakket

Het expert pakket is perfect voor bedrijven die alles naar wens gemaakt willen hebben. Bij het expert pakket maken wij alles geheel op maat. Alles is mogelijk! Ook kunt u kiezen om gecompliceerde intergraties te intergreren op uw website.

Webshop pakket

Het webshop pakket is dé manier om een succesvolle webshop te starten. Wij zorgen er voor dat jouw website bezoekers om worden gezet in klanten! Een goede webshop beïnvloed namelijk het kijk en klikgedrag van de bezoekers.

100% tevredenheids garantie

Uw nieuwe website helemaal naar uw smaak

Bij DVH vinden wij de wens van de klant het allerbelangrijkste, wij doen er dan ook alles aan om deze wens tot in de puntjes te verwerkelijken. Om dit te doen krijgt de klant revisies aan de website tot de website he-le-maal perfect is.
Onze klantenservice is 365 dagen per jaar bereikbaar om onze klanten te helpen!
Voorgaande projecten

Een greep uit onze klanten

DVH